
Diner
Regelmatig passen de chef en zijn team de gerechten aan, passend bij het seizoen. De gerechten worden dagvers bereid met de heerlijkste streekgebonden producten.
Aperitivo
Schiacciata Romana brood | zwarte knoflookboter | extra vierge olijfolie | kruidenzout | gemarineerde olijven
Antipasti
Per stuk en geserveerd met een partje Amalfi citroen
Gebakken coquille | zolderspek | bloemkoolmousseline | hazelnoot | notenboter
Gerookte ribeye | Parmezaanse kaas | truffel croutons | Taggiasche olijven | pesto Genovese
Verse tonijn | kalfshaas | uitgebakken Guanciale | jus van geroosterde sjalotten
Aceto balsamico di Modena | romige burrata | geroosterde hazelnoot | basilicum | prosciutto San Daniel
Geraspte Amalfi citroen | uitgebakken Lardo | Italiaanse tomatensalade | verse kruiden | olijfolie extra vierge
Buffelmozzarella | Taggiasche olijven | basilicumolie | krokant Sardijns platbrood
Proeverij van pikante salami uit de Abruzzen, Mortadella Bologna, prosciutto San Daniele, truffel taleggio, grissini & gorgonzola dolce
Primi
Kreeftenbisque | Nduja | zolderspek | geroosterde venkel
Langzaam gegaarde kalfswang | geroosterde pijnboompitten | basilicumolie | knoflookolijven
Gamba’s | gepofte tomaatjes | verse kruiden
Gnocchi gevuld met “Cacio e Pepe’’ | geraspte Pecorino | zwarte peper
Gehaktsaus | Mortadella Bologna D.O.P. | Parmezaanse kaas
Macaroni | Hollandaise saus | Parmezaanse kaas | rivierkreeftjes | verse kruiden
Verse tonijn om & om geschroeid | Siciliaanse Caponata | pikante olie
Ribeye (250 gram) om en om gebakken | Nduja boter | groene asperges
Polenta | licht pikante tomatensaus | kruidensalade | kappertjes
Geroosterde piepkuiken | salieboter | citroen | salade van parelcouscous, rode ui, pesto & Parmezaanse kaas
Bijgerechten
Pasta
Menu per bambino
Pomodoro san Marzano D.O.P. | mozzarella fior di latte | salami (optioneel)
Spaghetti | tomatensaus | Parmezaanse kaas
Pizza
Passata di Pomodoro | mozzarella fior di latte | basilicum
Passata di Pomodoro | mozzarella fior di latte | pikante salami | geroosterde venkel
Mozzarella fior di latte | rode biet | geitenkaas | Aceto-balsamico stroop | gesuikerde walnoten | rucola
Passata di Pomodoro | mozzarella fior di latte | pastrami | rucola | aioli
Passata di Pomodoro | mozzarella fior di latte | knoflookolie | prosciutto San Daniele | gorgonzola | rucola | vijgenjam
Passata di Pomodoro | mozzarella fior di latte | garnalen | knoflook-kruidenboter | chili | bosui
Passata di Pomodoro | mozzarella fior di latte | ham | spek | salami | rode ui | ei
Passata di Pomodoro | mozzarella fior di latte | gerookte zalm | pesto Genovese | olijven | rucola
Passata di Pomodoro | mozzarella fior di latte | paddenstoelen | truffel | Taleggio
Dolci
Limoncello | mascarpone | savoiardi
Siciliaanse bloedsinaasappel-ijs | bloedsinaasappel-likeur
Aardbeien-salade | aceto balsamico di Modena | basilicum
Crème brûlée van Aperol & sinaasappel | vanille-ijs
Vanilleijs | espresso | scheutje Frangelico likeur
Met bijpassende garnituren
Wisselende smaken
Proeverij van specialiteiten van de chef met diverse kleine desserts