Diner
Regelmatig passen de chef en zijn team de gerechten aan, passend bij het seizoen. De gerechten worden dagvers bereid met de heerlijkste streekgebonden producten.
Voorgerechten
Carpaccio van gerookte ribeye met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
In knoflookolie gebakken gamba’s, geserveerd met bruschetta
Burrata met cherrytomaatjes, rucola en balsamico
Dun gesneden kalfsvlees met een saus van tonijn
Met diverse garnituren
Proeverij van specialiteiten van de chef met diverse vlees-, vis-, en vegetarische gerechtjes
Hoofdgerechten
Kalfsschnitzel met gemarineerde tomaat, burrata en parmaham
Getrancheerde runderentrecote met Parmezaanse kaas en aceto balsamico
Biefstuk (200g) van de ossenhaas met paddenstoelen, kalfsjus en ansjovisboter
Romige citroen risotto met zacht gegaarde zalmfilet
Gebakken zeebaarsfilet met grote, ongepelde garnalen en tomatensalsa
Bijgerechten
met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
Pasta
Linguine met spek, eidooier en Parmezaanse kaas
Linguine met knoflookolie, gamba’s en bosui
Penne met gebakken ossenhaaspuntjes en tomaten-knoflooksaus
Penne met pomodori tomaten, burrata en basilicum
Ravioli met spinazie-ricotta vulling, romige truffelsaus en gebakken paddenstoelen. Met parmaham +2,00
Menu per bambino
Mini pizza - tomaat, mozzarella en salami (optioneel)
Spaghetti met tomatensaus en Parmezaanse kaas
Pizza
Tomaat en mozzarella
Tomaat, mozzarella en vier soorten salami
Tomaat, verse mozzarella, cherrytomaat en basilicum
Tomaat, mozzarella, pastrami, gemengde sla en knoflookmayonaise
Tomaat, mozzarella, knoflookolie, parmaham, gorgonzola, rucola en vijgenjam
Tomaat, mozzarella, tonijn, rode ui en kappertjes
Tomaat, mozzarella, ham, spek, salami, rode ui en ei
Tomaat, mozzarella, carpaccio, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en pesto
Tomaat, mozzarella, ansjovis, ui, olijven en kappertjes
Tomaat, mozzarella, kippendijen, ui en paprika
Desserts
Luchtige mascarponecrème met rood fruit en een krokant suikerlaagje
Traditionele, Italiaanse tiramisu met lange vingers, koffie en mascarpone
Vanilleijs met warme espresso, frangelico en huisgemaakte brownie
Italiaanse cocktail met citroensorbetijs, limoncello en prosecco
Drie verschillende soorten ijs met slagroom
Kinderijsje met twee bolletjes ijs en slagroom
Wisselende smaken traditionele, Italiaanse cannoli's
Proeverij van specialiteiten van de chef met diverse kleine desserts