
Diner
Regelmatig passen de chef en zijn team de gerechten aan, passend bij het seizoen. De gerechten worden dagvers bereid met de heerlijkste streekgebonden producten.
Aperitivo
Brood | zwarte knoflookboter | extra vierge olijfolie | kruidenzout | gemarineerde olijven
Antipasti
Gebakken coquille | zolderspek | bloemkoolmousseline | hazelnoot | notenboter
Gerookte ribeye | pecorino gerijpt in Barolo wijn | Borretane uitjes | truffel | olijfolie
Dungesneden kalfsrosbief | tonijnsaus | kappertjes | Pecorino | krokant Sardijns platbrood
Tomatensalade op toast | pesto | rode ui | romige burrata | basilicum
Basilicum | olijfolie | bosui
Proeverij van pikante salami uit de Abruzzen, Mortadella Bologna, prosciutto San Daniele, truffel taleggio, grissini & gorgonzola dolce
Secondi
Biefstuk | jus Madeira | brioche | truffel | foie d’canard
Op de huid gebakken kabeljauwfilet | gerookte bietjes | pistache | pikante salami uit de Abbruzzen | jus van geroosterde uien
Langzaam gegaarde kalfsschenkel | eigen saus | pasta aioli
Sardijnse pastasoort | tomaat | romige burrata | basilicum | extra vierge olijfolie
Langzaam gegaarde rundersukade | jus van eekhoorntjesbrood | ravioli bospaddenstoelen | krokante pancetta di Calabria
Zeetong | eigen braadjus | Amalficitroen | kappertjes | verse Italiaanse kruiden
Bijgerechten
Pasta
Ravioli gevuld met kreeft | kreeftenbisque | geroosterde venkel | Nduja | zolderspek
Linguine | ei gepocheerd in tomatensaus | ui | rode peper | knoflook | olijfolie | basilicum
Rigatoni | gehaktsaus | Mortadella Bologna D.O.P. | Parmezaanse kaas
Linguine | uitgebakken guanciale | pecorino | zwarte peper
Menu per bambino
Pomodoro san Marzano D.O.P. | mozzarella fior di latte | salami (optioneel)
Spaghetti | tomatensaus | Parmezaanse kaas
Pizza
Pomodoro san Marzano D.O.P. | mozzarella fior di latte | basilicum
Pomodoro san Marzano D.O.P. | mozzarella fior di latte | pikante salami
Mozzarella fior di latte | rode biet | geitenkaas | Aceto-balsamico stroop | gesuikerde walnoten | rucola
Pomodoro san Marzano D.O.P. | mozzarella fior di latte | pastrami | rucola | aioli
Pomodoro san Marzano D.O.P. | mozzarella fior di latte | knoflookolie | prosciutto San Daniele | gorgonzola | rucola | vijgenjam
Pomodoro san Marzano D.O.P. | mozzarella fior di latte | garnalen | knoflook-kruidenboter | chili | bosui
Pomodoro san Marzano D.O.P. | mozzarella fior di latte | ham | spek | salami | rode ui | ei
Pomodoro san Marzano D.O.P. | mozzarella fior di latte | gerookte zalm | pesto Genovese | olijven | rucola
Pomodoro san Marzano D.O.P. | mozzarella fior di latte | paddenstoelen | truffel Taleggio | rucola
Dolci
Brioche gevuld met witte chocolade-ijs | Nutella | Amarena kersen
In chocolade gedoopte koker | zoete ricottavulling | chocolade | dulce de leche | vanille-ijs
Tartelette | mascarpone-crème | cacao | koffie-ijs | mini lange vingers | Amaretto
Verschillende kazen | brioche | confituur van peer | gerookte amandelen
Rozenblad | pistache | schotsen van witte chocolade & Siciliaanse bloedsinaasappel | Amaretti
Twee bolletjes ijs | slagroom
Wisselende smaken traditionele, Italiaanse cannoli's
Proeverij van specialiteiten van de chef met diverse kleine desserts